3D Mens

Podcast over Daders en Slachtoffers

Klik op de link hieronder en luister via Spotify.

Deze podcast heb ik gedaan met Peter Dalmeijer van Vidarte. 
Ik luister met veel plezier en nieuwsgierigheid naar de podcasts van Peter en Yvonne. Ik liep rond met een vraag die ik tegenkwam in mijn begeleidings praktijk en zocht contact…

Dit gesprek gaat over Dader – en Slachtoffer gedrag. Over hoe de rol van dader en slachtoffer met elkaar zijn verbonden en hoe ze omkeerbaar zijn in leerprocessen.

Inleiding

Peter:
Ik kreeg een vraag van Norbert over een uitspraak die ik heb gedaan in een podcast aflevering over ‘daders en slachtoffers’. Norbert vroeg in welke aflevering ik die uitspraak gedaan had. Ik kon dat ook niet snel achterhalen. Daarom besloten we, als collega’s in het veld van leren en leiden om elkaar te ontmoeten, kennis met elkaar te maken en tevens dit thema te bespreken.

Volg hier de ontmoeting tussen twee coaches die met elkaar in gesprek over dit beladen en actuele thema.