3D Mens

Begeleiding

Zoek je professionele begeleiding (advies, coaching en therapeutisch) bij een individuele, team of organisatie vraag? 

Begeleiding

In de praktijk in Houten kun je terecht voor verschillende diensten in individuele coaching of therapie. 3DMens steunt in de begeleiding bij vragen over het leven en generaties, communicatie, conflict, integriteit, loopbaan, relaties, identiteit, trauma, familie/vrienden en rouw. Daarnaast is er altijd ruimte voor verwijzing naar andere professionals met specialisaties. Het begeleidings werk richt zich tevens op teams en organisaties bij vragen of steun bij lerende systemen, cultuurvragen, verander vragen en verdiepende thema’s bij conflict en leiderschap. Dit is inclusief thema’s als insluiting en uitsluiting, integriteit en vertrouwen, psychologische veiligheid, en bijvoorbeeld rouw (verlies thema’s).
Individuele begeleiding

Je kunt bij 3DMens terecht voor individuele begeleiding. Dan coach ik je een-op-een. Je kunt hiervan gebruik maken als leidinggevende, maar ook als medewerker. Ik laat je zien hoe je je (leer)doelen kunt bereiken en toon je hoe je huidige leervraag onbewust in je verleden al speelde en nu doorwerkt in het heden. Als iets heel bepalend is (geweest) voor je ontwikkeling en voor wie je nu bent, ga ik daar dieper op in. De drie dimensies in de tijd: verleden, heden en toekomst spelen hierbij een centrale rol. We koppelen de gewenste resultaten aan jouw vraag en werken doel -en diepte gericht.

Team begeleiding

Als je een team leidt of erin werkt, dan is er soms behoefte aan ondersteuning. Dat kan nodig zijn wanneer je merkt dat jullie niet goed meer samenwerken, moeite is met de afspraken, resultaten, leidinggevende of elkaar of als er nog oud zeer speelt. Coach ik je team, dan kijk ik ter plekke wat er aan de hand is en speel daarop in. We stellen een leervraag op die we met de hele groep onderzoeken. Iedereen heeft een functie, iedereen levert een bijdrage. Je leert als team in het hier-en-nu van elkaar en voorop staat dat we streven naar veiligheid en vertrouwen.

Organisatie begeleiding

Soms is het nodig dat je bedrijf of organisatie verandert. Dan is er een systeem dat niet meer optimaal is in de rol waarvoor het bedoeld is. 3DMens kan dienen als een stel vreemde ogen. Als een partij van buitenaf die helpt om gewenste veranderingen in een bedrijf of organisatie tot stand te brengen en te zorgen dat er veerkracht komt in een organisatie. Ik vind het belangrijk om daarbij altijd het menselijke aspect te benadrukken. En te kijken: wat houdt het veranderingsproject tegen, wat stimuleert het? Wat moeten de mensen die erbij zijn betrokken wellicht nog leren?

Nieuw: 1DMens coaching

Voor startende leidinggevenden. Het eerste jaar krijg je iedere maand coaching door middel van opdrachten, oefeningen, reflecties en casuïstiek. Neem via contact formulier contact op voor alle info of stuur je vraag naar info@3dmens.nl.