3D Mens

Opleiding

3DMens is specialist in vraagstukken rondom leiderschap, samenwerking en communicatie. De opleidingen zijn altijd maatwerk.

Opleiding

De opleidingen kenmerken zich door een aangename balans tussen theorie (achtergrond) en praktijk (toepassing). In de opleidingen wordt gewerkt met ervaringen uit de werkpraktijk van de deelnemers en eerdere deelnemers en van 3DMens, zodat leren en reflecteren bewust worden. Opleidingen bestaan uit meerdere losse dagen of meerdaagsen. 3DMens staat voor de verbinding van professionele en persoonlijke ontwikkeling en maakt gebruik van een groot aantal opdrachten, oefeningen en werkvormen. In de opleidingen doorlopen alle deelnemers een persoonlijke ‘leerlijn’ die gaandeweg de opleiding vorm krijgt en praktische toepassing vindt in de werksituatie. 

Huidig aanbod Opleidingen

De opleidingen en cursussen bij 3DMens zijn alleen nog als in – company te boeken.

Dit betreft de beginner en gevorderde Teamcoach opleidingen, de Leiderschaps trainingen en alle thema trainingen zoals Non verbale kracht, Dramadriehoek, Conflict coaching, Leiderschap in Teams, Relatie voor Prestatie.

Voor enkele (vernieuwde) thema trainingen is open inschrijving mogelijk, zoals Workshop met Systeem Spel, Introductie workshop Non Verbale Kracht en Introductie workshop Ben Jij Conflict Aardig? Zie overzicht bij rubriek Training onder Aanbod.

 

Aanbod op aanvraag (in company en open inschrijving)

  • De Teamcoach 1 (starters opleiding voor managers/leiders)
  • De Teamcoach 2 (opleiding voor gevorderde teamcoaches)
  • Team In Zicht (plek en ordening in teams)
  • Teamschatten (capaciteiten benutten)
  • Feedback 3.0 (hoe feedback nu wel werkt)
  • Kom Op (met je) Conflict (leren conflicten te doorzien)
  • De Lerende Organisatie (cultuurprogramma)