3D Mens

Hou me los, workshop 15 en 16 augustus 2024

Nieuwe tweedaagse workshop.
Doe je mee met deze pilot? 

Vroegboekers hebben voordeel!

Laat me je meenemen op een reis naar het hart van menselijke verbindingen. De titel van onze workshop, Hou me Los, met ondertitel  De Paradox van Verbinding”, is een zorgvuldige reflectie van de complexiteit en schoonheid die we in onze relaties tegenkomen. Het is binnen de samensmelting van ‘IK’ en ‘JIJ’ waar we de diepste lagen van onszelf ontdekken.

In deze uitgebreide workshop duiken we in de essentie van hechting en onthechting. We verkennen hoe relaties functioneren, hoe het collectieve zich verhoudt tot het individuele, en hoe eenzaamheid zich kan voordoen zelfs wanneer we verbonden zijn met anderen. We zullen de dynamiek binnen relaties ontrafelen, de fasen van vertrouwen onderzoeken, en de ware betekenis van eenzaamheid onthullen.

Mijn pad als begeleider van samenwerkings- en relatievraagstukken begon vijftien jaar geleden. Sindsdien heb ik een schat aan inzichten verzameld over de kracht van samenwerking, de openbaringen die conflicten met zich meebrengen, en de bevrijding die komt met loslaten. Mijn leermeesters waren divers: van opdrachtgevers en cliënten tot de anonieme zielen die na een lezing hun verhalen met mij deelden. Ik heb principes geleerd, systemen ontcijferd, en een veelvoud aan oefeningen en werkvormen ervaren.

Nu is het tijd om deze rijkdom aan ervaringen te delen. Ik wil je leren hoe je deze inzichten kunt toepassen in je eigen leven, zodat je zelf de kunst van verbinding en loslaten kunt meester maken.

Deze pilot is speciaal ontworpen voor hen die een dieper bewustzijn willen ontwikkelen van onze interacties met anderen. Of het nu gaat om groepsdynamiek, romantische relaties, of vriendschappen, de thema’s die we behandelen zijn universeel: verbinden en verbreken, liefhebben en vrezen, verwelkomen en afscheid nemen, vertrouwen en wantrouwen, insluiten en uitsluiten. Het is een dans van polariteiten, een spel van geven en nemen, vasthouden en loslaten.

Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij onze workshop en samen deze paradox te verkennen. Laten we samen de diepte in duiken en ontdekken wat het betekent om werkelijk verbonden te zijn.

Werkwijze

Bij 3DMens geloven we dat zelfreflectie de manier waarop je de wereld ziet kan veranderen. Het 3D-kijken is het onder ogen zien van wat vastzit en vrij wil komen. We hanteren diepgaande principes rondom verbinding en hechting. 3DMens biedt een ruimte om dingen uit te pluizen, zowel individueel als collectief. Hoewel je je eenzaam kunt voelen, ben je niet alleen in deze reis naar nieuw begrip. Onze aanpak is geworteld in systemisch kaderen en de drie P’s van potentie, permissie en protectie, die je helpen bij je persoonlijke of professionele groei.

Onderwerpen

Deze workshop is een pilot. Je gaat dus een experiment aan.

Stap in deze nieuwe workshop die je uitnodigt tot een experiment in menselijke connectie. “Hou me Los: de paradox van verbinding” is een innovatieve pilot die je meeneemt door de fasen van contact—van de eerste kennismaking tot de fase van betekenis.

Verdiep je in de kunst van verbinding en ontdek hoe dit proces je dichter bij je ware zelf brengt. Met interactieve oefeningen en opdrachten verkennen we de communicatie van geest, hart en lichaam. We benutten alle aspecten van het zijn.

De relaties die je onderhoudt, zowel privé als professioneel, vormen de kern van deze leerervaring. We duiken in de identiteitslaag, waarbij we de essentie van je persoonlijkheid onthullen. Ben je klaar om je open te stellen en je ervaringen te delen?

“Hou me Los” is een reis die je zowel individueel als in groepsverband onderneemt, waarbij de dynamiek van de groep de verborgen ervaringen aan het licht brengt. We gaan aan de slag met thema’s als:

  • Veiligheid vs Onveiligheid
  • Verwonding vs Verwondering
  • Deelfasen in relaties
  • Bron en Bestemming
  • Macht vs Onmacht
  • Eenheid vs Tweeheid

 

Bij 3DMens ontdek je hoe je jouw kennis en ervaringen kunt inzetten in de interactie met anderen. Dit is de ontmoetingsruimte waarin we samenwerken. Ga met ons mee op deze reis van tegenstellingen en reflectie, en ontdek de spiegel die we voor elkaar zijn.

donderdag 15 en vrijdag 16 augustus 2024

Op dag 1 ben je welkom vanaf 09.30 uur en starten we om 10.00 uur.
We hebben een verlengd dag programma en sluiten af om 18.30 uur. Daarna gaan we samen eten in het restaurant en is het avond programma daarna vrij. Binnen ons programma zitten voldoende pauzes. 

Op dag 2 starten we 08.45 uur en stoppen om 16.00 uur en hebben we tussendoor een heerlijke lunch.

We hebben plaats voor 8-14 deelnemers.

Centraal in Nederland, dichtbij de natuur. 
Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Ben je klaar voor een leerzame reis? Deze pilot workshop biedt je de kans om dieper in te gaan op thema’s zoals verbinding en isolatie, hechting en loslaten, vertrouwen en wantrouwen, evenwicht en onevenwichtigheid, inclusie en uitsluiting, en het maken van keuzes.
De workshop is ontworpen voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen in relatie tot anderen, zowel in persoonlijke als professionele context.

Let op, deze workshop is niet bedoeld voor stellen.

We verwachten dat deelnemers bereid zijn om diep in zichzelf te kijken en open te staan voor anderen.

De workshop kan uitdagend zijn, omdat je comfortzone ook blinde vlekken kan bevatten. We gaan hier echter zorgvuldig mee om en houden altijd rekening met de drie P’s. Je wordt professioneel begeleid en als je behoefte hebt aan een voorafgaand gesprek, is dat mogelijk.
De doelgroep voor de pilot is breed, dus je hebt geen specifieke voorkennis nodig.

In de workshop werken we met oefeningen die betrekking hebben op het hoofd, hart en lichaam. Hoewel we verwachten dat iedereen meedoet, is deelname niet verplicht.

We verwachten dat deelnemers voorbeelden uit hun eigen persoonlijke of professionele situaties gebruiken.

 


Bij inschrijven vòòr 1 juli 2024 is de investering (vroegboeker!) maar:
€ 600,- per persoon, exclusief btw.

Bij inschrijven vòòr 1 augustus 2024 is de investering:
€ 700,- per persoon, exclusief btw.

De lunches, koffie/thee en tussendoortjes op de opleidingsdagen zijn bij de prijs inbegrepen. Het diner op dag 1 is bij deze prijs inbegrepen.
Losse consumpties zijn voor eigen rekening.

Er is een overnachting mogelijk. Dit is optioneel (op basis van beschikbaarheid).
Dit kost € 115,- per persoon inclusief ontbijt. Dit kun je  aangeven op het inschrijf formulier.
Dit wordt tegelijk verrekend met de factuur.
Voor deze locatie gelden tevens parkeerkosten van € 5,- per dag. Je kunt alleen via 3DMens een parkeerplek reserveren.
Dit wordt ook verrekend met de factuur.

Na 1 augustus as. is de prijs € 700,- per persoon, exclusief btw.
Inschrijven MET KORTING is alleen geldig als je voor 1 juli 2024.
 

Schrijf je met twee of meer tegelijk in en en wil je dit op een factuur ontvangen, geef dit dan aan als je de bevestiging van mij hebt ontvangen.

Voor deze workshop kun je een overnachting los bijboeken. Geef dat aan bij het inschrijfformulier.

Let er op dat een overnachting aangevraagd kan worden, maar niet is gegarandeerd bij inschrijving. 

De verrekening van de overnachting vindt plaats op dezelfde factuur als de deelname kosten.