3D Mens

Blij op de Hei?

 

Leuke vraag…die ik kreeg

Ha Norbert: Wat kun jij bieden als het gaat om een HEI dag…?

Ik: Nou roep maar…, waar denk je aan?

Ander: Ga eens uit van twee dagen op de hei of ergens mooie locatie in de natuur…

Ik: Geen probleem, er zijn veel prettige plekken in NL of België/Duitsland. Maar kun je mij ook vertellen wat je bedoelt met het idee van een HEI dag?

Ander: Ik snap wat je bedoeld. Het lijkt erop dat we met onze teams in een nieuwe orde komen. Er spelen vragen over meldingsplicht bij grensoverschrijding, het hybride werken, we zien elkaar te weinig en meer….
Ik zoek een originele manier om dat gesprek te hebben, om juist weer in contact te komen en tegelijk de mensen in onze teams bewust te maken dat we een collectief zijn en – in jouw 3DMens woorden ‘samen willen aan samen’ – en dat mensen elkaar weer echt willen ontmoeten en leren. 

Ik: Ik heb wel wat voor je De Blij op de Hei dagen. Klinkt wat nonchalant, alleen is dat niet. We kijken verder! Dat zijn dagen om elkaar weer (opnieuw) te ontmoeten. Nieuwe mensen echt te zien, veiligheid ter sprake brengen, samen kijken naar samenwerken en elkaar verder brengen en vooral elkaar beter leren kennen in gedrag en communicatie.
De Hei dag 3.0, klinkt logisch…met 3DMens toch?

Zo ontvouwde zich een mooi gesprek over de Nieuwe Vorm in Hei dagen. Iets waar ik al langer mee bezig ben met opdrachtgevers. Origineel en creatief met leuke opdrachten in de vorm van zinvolle opdrachten als: Hoofdlijnen, Escape Gaming, LifeLines, Biografische Workshop.

Veel managers zijn momenteel op zoek naar creatieve ideeën voor teamcoaching of professionele hulp om hun team samen te brengen en een deel van de teamcohesie te herstellen die mogelijk verloren of vergeten is na de vaak lastige tijd corona tijd waar de focus lag op digitaal en vooral ‘afstandelijk’.

We weten allemaal hoe ‘afstand’ een averechts effect heeft veroorzaakt en leidt tot communicatieve issues. Elkaar beter leren kennen is een investering die zich terug verdiend.  

Blij op de Hei:

  • Hoe maak je een of twee dagen boeiend en vooral lerend met elkaar?
  • Wat zijn ‘frisse’ manieren om bijeenkomst ‘meer’ waarde te geven?
  • Wat zijn de beste teamcoaching instrumenten die je kan inzetten?
  • Hoe hou je balans tussen hard werken en de onderbrekingen…of zijn die onderbrekingen (heel subtiel juist) een onderdeel van het programma?
  • Hoe maak je concreet een actieplan voor na de heidag(en) en welke valkuilen kun je mijden?
  • Welke teamcoach stijl gaat (niet) werken?
  • Hoe doet 3DMens dat en krijg je een katalysator effect?

Je bent van harte welkom!

Neem contact op met contact formulier of bel 0614929753.

Hartelijke groet Norbert